Online Kerstnachtdienst!

26-11-2019 • Kerkdiensten

Met kerst vieren we dat de Heere Jezus gekomen is naar deze aarde. Iedereen mag en moet dat zien. Daarom zendt vereniging Op weg met de ander op kerstavond (24 december) een kerkdienst in gebarentaal uit via de site www.opwegmetdeander.nl.

Ds. Martin Visser zal preken over het thema van de dienst: Het wonder van Gods liefde.

In de dienst kijken we naar de bekende kersttekst uit Johannes 3:16. God had de wereld lief. Dat vieren we met Kerst. Maar is dat wel zo logisch als het lijkt? En waarom is Gods liefde zo’n groot wonder?

De dienst wordt georganiseerd voor dove mensen. Daarom zal ds. Visser zijn woorden ondersteunen met gebaren. Ook is er een tolk gebarentaal en ondertiteling in beeld. Hierdoor is voor iedereen de dienst goed te volgen. Terugkijken kan op een later tijdstip. De dienst wordt uitgezonden via www.opwegmetdeander.nl, www.doofenkerk.nl en www.beleefmee.nl.