Twee pastores voor het dovenpastoraat (27 uur)

15-09-2020 • IDP

De dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk is op zoek naar twee pastores voor het dovenpastoraat (beide 27 uur).

Per direct en per 1 juli 2021 komen deze vacatures beschikbaar voor de regio Zuid Holland, Zeeland en de regio Noord-Holland, Utrecht. In overleg wordt gekeken welke regio het best aansluit bij welke kandidaat.

Uiteraard is ervaring met de dovencultuur en gebarentaal een pré. Maar ook predikanten en kerkelijk werkers die hier geen ervaring mee hebben en die van harte bereid zijn deze kennis op te doen, worden uitgenodigd om op deze vacatures te reageren.

Meer informatie en de volledige vacature is te vinden op https://www.protestantsekerk.nl/vacatures/dovenpastor/

Ben je geïnteresseerd?

Wil je nadere informatie? Neem dan contact op met Sylvia van Delden, coördinator van het Interkerkelijk dovenpastoraat: s.vandelden@protestantsekerk.nl

Wil je direct reageren? Stuur dan je motivatie en cv, bij voorkeur als één document in PDF-format, vóór 20 oktober 2020 vacatures@protestantsekerk.nl t.a.v. Tijmen Visser, Corporate Recruiter, o.v.v. vacaturenummer 2020-011.

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.