Dovenpastores

Dovenpastor Ds. K.D. Smit

Mijn naam is Kees Smit. Per 1 december 2018 werk ik als dovenpastor voor het IDP.
Mijn werkgebied is Gelderland en de Flevopolder.
Je kunt altijd contact met mij opnemen via e-mail: k.d.smit@solcon.nl of via sms/whats’app: 06-13195853.
Ik ben getrouwd met Jeanet. We hebben vier kinderen. We wonen in de mooie Hanzestad Kampen.

Dovenpastor Ds. J.F. Kievit

Jan Kievit

Vanaf 1 januari 2020 werkt Ds. Jan Kievit niet meer als dovenpastor bij het Interkerkelijk Dovenpastoraat. Vanaf 1 september 2009 t/m 31 december 2019 heeft hij dit werk mogen doen. Vanaf 1 januari 2020 is hij volledig werkzaam in een verpleeghuis en hospice in Harderwijk.

Voorlopig neemt Ds. Frans van Dijke waar in de IC’s Den Haag, Zoetermeer, Dordrecht en Gorinchem en Zeeland.

Dovenpastor Ds. M. Visser

M.Visser
Mijn naam is Martin Visser. Sinds augustus 2015 ben ik dovenpastor voor het IDP.
Mijn werkgebied is vanaf 1 januari 2019 Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en de Noordoostpolder.
Je kunt altijd contact met mij opnemen via e-mail: gebarendominee@outlook.com of sms/whats’app 06-57423270.
Goed om te weten dat ik op woensdag meestal niet werk.
Ik ben getrouwd met Karin en we hebben samen vier kinderen. We wonen met veel plezier in het Veluwse Nunspeet.

Dovenpastor Ds. F.C. van Dijke

Frans van Dijke

Mijn naam is Frans van Dijke. Ik werk als dovenpastor voor het IDP sinds 1 september 2004.
Mijn werkgebied is vanaf 1 januari 2019 Noord-Holland, Zuid-Holland (behalve Den Haag en Zoetermeer) en Utrecht.
Op maandag werk ik niet. Dan heb ik mijn vrije dag.
Je kunt altijd contact met mij opnemen via sms/whats’app: 06-21525780 of via e-mail: f.vandijke@protestantsekerk.nl
Ik ben getrouwd met Jitske. Wij hebben 4 kinderen, 4 kleinkinderen en 2 honden. Ik woon met veel plezier in Woerden.