Ontmoetingsdag ‘ouders van dove kinderen’ 2 november 2019

29-09-2019 • IDP

Zaterdag 2 november 2019: Ontmoetingsdag voor ‘ouders van dove kinderen’.  Welke plek heeft jouw dove/gehoorbeperkte kind in de kerk? Zijn kerkdiensten te volgen, heeft hij/zij aansluiting bij leeftijdgenoten? En hoe gaat het op catechisatie en club? Op zaterdag 2 november 2019 is er een ontmoetingsdag voor ouders van dove kinderen. Ervaringen delen en samen nadenken over de plek van jullie kind(eren) in de kerk staan centraal deze dag. Ds. Martin Visser van het Interkerkelijk Dovenpastoraat zal jullie meenemen in het onderwerp.  Deze ontmoetingsdag wordt georganiseerd door het Interkerkelijk Dovenpastoraat, Op weg met de ander en Dit Koningskind. Van harte welkom!

Gegevens:
Voor wie: Ouders van dove kinderen
Datum: Zaterdag 2 november 2019
Tijd: 10.00 – 14.00 uur (incl. lunch)
Locatie: CGK Nijkerk, Meinsstraat 4A
Aanmelden: via dit aanmeldformulier (graag bij aanmelden aangeven of een tolk nodig is)
Informatie: Joke Leene 06 13766764 / j.leene@ditkoningskind.nl
Kosten*: € 12,50,- p.p. of € 20,- per echtpaar (incl. lunch)

* Het organiseren van ontmoetingsdagen vinden wij belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag € 12,50 p.p. of € 20,- per echtpaar. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is