IDP en Corona

17-03-2020 • Bestuur IDP

Beste besturen van de IC’s,

Als IDP bestuur merken wij dat veel IC’s worstelen met de vraag hun activiteiten wel of niet af te gelasten. Want van veel activiteiten geldt immers dat het qua aantallen prima past binnen de grens die de overheid heeft gesteld?

Echter een dringend advies vanuit het IDP bestuur: gelast in ieder geval voor de maand maart alle geplande activiteiten (incl. de kerkdiensten) af. Want nog los van de grootte van groepen vragen de activiteiten van deze en gene behoorlijk was reisbewegingen.

We beseffen dat door alle activiteiten in maart te staken – de verbondenheid onder druk komt te staan.
Daarom hierbij de oproep om de gegevens van digitale initiatieven door te geven via info@doofenkerk.nl.
Wij gaan dan proberen deze informatie te bundelen om deze wekelijks op de website en facebook te publiceren.

Hartelijke groet mede namens het bestuur,

Judith Speijer-Brouwer